Werkgevers
0

Creative Production B.V.

Terug naar alle resultaten

Creative Production B.V.

Creative Production uit Gemert heeft één missie, door metaal tot leven te brengen de wereld mooier maken, ‘creativity everywhere’! Creative Production gaat het gesprek aan met de klant vanaf het allereerste moment en begeleid het proces van A tot Z. Een one stop shop met een eigen team van engineers, een modern machinepark en een mix van jong talent en ervaren vakmannen die met passie metaal verwerken.

Creative Production is in basis enkel op zoek naar langdurige relaties waarbij het geloofd in het succes, waar het energie van krijgt! Mooie enthousiast makende creatieve ideeën samen met de opdrachtgever vormgeven, ontwikkelen en realiseren. Dat is wat Creative Production in de afgelopen jaren heeft laten zien en dat is wat het bedrijf zo sterk maakt. Van prototype, naar een eerste serieproductie naar grote gestandaardiseerde productie en optimalisatie hiervan. Het succes van de klant is ook het succes van Creative Production. Samen doorgroeien!

Dit ontstond in 2008, waar Creative Production zich in de markt zette als buigspecialist. Het walsen van verwarmingsspiralen, waarna al snel de vraag vanuit de opdrachtgever kwam naar het uitbreiden van de productiemogelijkheden. Creative Production startte met het lassen en doornbuigen van pasteurisatie- en vacuüm druk tanks. Hieruit bleek hoe krachtig het succes van de klant ook het succes van de producent is. In de jaren er na werd dit concept gekopieerd door de productie van hoge kwaliteit tenten voor Creative Structures, Young fiets overkappingen, flexibele meubel systemen van Creative Elements, verpakkingsboxen, Ofyr BBQ’s, winkelwagen parkeersystemen, straat- en parkmeubilair, pool covers, decor stukken voor pretparken, parasols en de meest recente samenwerking, de totaalproductie van pizza wagens voor de foodservice sector. Door middel van deze samenwerkingen is het machinepark in de loop der jaren sterk uitgebreid. Lasersnijden van zowel plaat als buis, (robot) kanten, forceren, 3D persen, (robot) lassen, gecertificeerd lassen, assemblage en diversen soorten oppervlaktebehandeling maken Creative Production een samenwerkingspartner voor alle soorten van metaalverwerking. Hierdoor is Creative Production inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier in de metaal.

Creative Production heeft haar productie opgedeeld in 3 activiteiten; Parts, Products en Projects.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img