Werkgevers
0

Cijfers en meer

Terug naar alle resultaten

Cijfers en meer

VELDHOVEN, Korenmolen 30

www.cijfersenmeer.nl

Het ontstaan van Cijfers en meer

Door mijn passie voor cijfers en mijn nieuwsgierigheid naar meer ben ik het accountancy vak ingerold. In het verleden heb ik bij grote accountantskantoren gewerkt, maar al snel merkte ik dat mijn interesse veel meer bij de kleinere bedrijven en zelfstandigen ligt vanwege het persoonlijke contact, de betrokkenheid en de afwisseling.

Toen ik in 2009 de kans kreeg een administratiekantoor over te nemen, is Cijfers en meer ontstaan.

Gelukkig hoef ik het niet allemaal alleen te doen en heb ik de hulp en gezelligheid van mijn fijne collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat alle administraties zo goed en snel mogelijk verwerkt worden en dat alle fiscale deadlines iedere keer opnieuw weer gehaald worden. Daarnaast staan wij altijd klaar voor fiscale uitdagingen, een simpele vraag of een alledaags gesprekje.

Ik werk dagelijks voor ondernemers en ben er natuurlijk zelf ook één. Hierdoor weet ik uit persoonlijke ervaring wat het met zich meebrengt en wat de eventuele valkuilen kunnen zijn.

Graag ontmoet ik de ondernemer achter het bedrijf. Ik help je samen met mijn collega’s graag om jouw ondernemerschap tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Linda

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img