Werkgevers
0

BTBadmeubelen

Veldhoven, De Run 8328

www.btbadmeubelen.nl

BTBadmeubelen is opgericht met collega's vanuit het faillissement van ons vorig productiebedrijf BanuBad.

Wij zijn Jolanda Kuiters en Theo van Osch en wij zijn de drijvende kracht achter BTBadmeubelen, met onze passie voor interieur, design, sanitair en de mooiste materialen, hebben wij een fantastich product in de markt gezet.
Wij hebben ons gericht op maatwerk toepassingen voor de sanitaire detaillist, zoals badkamermeubelen, spiegels, spiegelkasten.
Badkamermeubilair kunnen wij via onze productiemethode aan zowel particulier als zakelijke relaties aanbieden exact op maat en gepersonaliseerd, we doen dit vanuit 1 van de mooiste showrooms in Nederland.
Daarnaast zijn we groothandel in sanitaire artikelen, zoals wastafelbladen, waskommen, kranen, verlichting, grepen en vele andere toepassingen.

We staan voor een relatie met de klant, het leveren van kwaliteit, snelle levertijden, innovatieve, duurzame en prachtige producten.
Wij willen voor de consument en de sanitaire markt het toonaangevende merk worden, door design, innovatie, het gebruik van nieuwste materialen en toepassingen, trendbepalend.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img