Werkgevers
0

Bronneberg B.V.

Terug naar alle resultaten

Bronneberg B.V.

HELMOND, Branchweg 3

www.bronneberg.nl

Bronneberg is wereldwijd een bekende speler op de recycling markt. De Bronneberg recycling machines zijn onderscheidend op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatieve technieken. Bronneberg biedt totaaloplossingen voor de recycling industrie. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen machines voor het recyclen van schroot, metaal, auto’s, kabels en karton. Onze producten lopen uiteen van kleine kabelpellers die de isolatie van elektriciteitskabels strippen tot zeer grote schrootpersen en scharen die ijzer- en metaalschroot verwerken onder de zwaarste omstandigheden.

Geschiedenis van Bronneberg
Bronneberg is ontstaan in 1946. Onze kennis op het gebied van recycling machines is gebaseerd op ruim 75 jaar ervaring in de recycling industrie. Bronneberg ontwikkelt en produceert de befaamde Bronneberg recycling machines in eigen huis. Daarnaast voert Bronneberg het agentschap voor diverse wereldwijd gerenommeerde merken in de recycling industrie.

Bronneberg in vogelvlucht
Wie kent ze niet? De Bronneberg persen en scharen die halverwege de vorige eeuw een kleine revolutie in de recycling branche veroorzaakten. Sommige mensen zijn nog steeds zo verknocht aan hun overgeërfde Bronneberg recycling pers van hun vader en opa, dat ze deze liever grondig laten reviseren dan dat ze een nieuwe kopen.

De oprichter van Bronneberg, Tjeu Bronneberg, stond aan de wieg van talloze unieke machines voor de schrootverwerking. Anno nu ontwikkelt en produceert Bronneberg onder leiding van Jan en Henri Jegerings betrouwbare en gebruiksvriendelijke (guillotine- en alligator)scharen, kabelverwerkingsapparatuur, schootpersen en autopersen. Een deel van het programma van zware machines wordt niet in huis gemaakt. Het verkoopkantoor en de hoogwaardige service organisatie bevinden zich in Helmond en Mannheim (Duitsland).

Bronneberg werkt wereldwijd dankzij een betrouwbaar netwerk van lokale dealers. Door oog te hebben voor nieuwe kansen in nieuwe markten, blijft Bronneberg een naam die garant staat voor totaaloplossingen in de recycling industrie. Bronneberg recycling machines zijn onderscheidend, betrouwbaar en innovatief.

De Bronneberg familie
We zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden. We dragen onze kennis over en leren van elkaar. We kennen elkaar zo goed, dat alles en iedereen op elkaar is ingespeeld, we vertrouwen elkaar door en door. Samen staan we sterk en hebben we ontzettend veel vakkennis. We kunnen niet zonder elkaar.

Familie is de basis van ons succes. Het brengt alles in balans. Als we over familie praten hebben we het niet alleen over onze bloedverwanten, we hebben het dan ook over onze collega’s en eigenlijk ook over onze internationale klanten en leveranciers. We komen voor elkaar op en delen onze kennis alsof het onze eigen broers en zussen zijn. Op familie moet je kunnen bouwen en erop kunnen vertrouwen. Samen kunnen we de wereld aan en maken we de beste machines.

Bronneberg Familiewapen
Ook hebben we een familiewapen. Dit staat symbool voor de kracht, kwaliteit en de familiebinding binnen ons bedrijf. Het is een symbool voor onze liefde en passie voor ons vak en kan gezien worden als een keurmerk op onze machines en services.

Alle machines die wij samen bedenken en maken, zien wij ook als familie. Het zijn onze kinderen. We geven ze ieder de juiste karaktereigenschappen mee om optimaal te kunnen functioneren in hun nieuwe thuis. Deze van nature ‘koude’ machines komen tot leven bij

Bronneberg door ze een ‘warm’ hart toe te dragen. Hierdoor zijn het niet zomaar machines meer. Het is er ‘eentje van Bronneberg’, te herkennen aan ons familiewapen. Klanten weten ‘wie’ ze in huis halen, het is vertrouwd.

Vanaf de geboorte van het idee is het onze natuurlijke aard om als familie te zorgen voor onze
machines, onze kinderen. We brengen ze groot om ergens in onze wereld hun taak te kunnen
vervullen bij onze klanten. We laten ze nooit vallen. Samen met onze klanten en machines zijn we één groot familiebedrijf. Je hoort erbij, je bent onderdeel van de familie, zowel mens als machine.

De Bronneberg familie, altijd vertrouwd en persoonlijk.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img