Werkgevers
0

BRIGHT Software BV

Terug naar alle resultaten

BRIGHT Software BV

Hilvarenbeek, Bukkumweg 24 F

https://www.brightsoftware.nl/nl/

BRIGHT Software B.V. ontwikkelt bedrijfssoftware en is gespecialiseerd in toepassingen voor de agrarische sector. Met onze software en diensten kunnen we onze klanten een oplossing bieden die aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Onze klanten zijn grotendeels toeleveranciers en afnemers binnen de agrarische sector. Denk hierbij aan onder andere veehandelaren, mengvoerbedrijven, en slachterijen. Door een snel veranderende omgeving is automatisering voor agrarische ondernemers onmisbaar. BRIGHT Software is de geschikte partner voor een passende oplossing!

BRIGHT Software biedt een breed spectrum aan voor software voor PC's, handhelds en cloud webapplicaties. Onder andere voor de identificatie en registratie van diergegevens, orders en facturatie, mobiele toepassingen met scanners of pda’s en cloudoplossingen voor het uitwisselen van bedrijfsketeninformatie. Daarnaast zijn we sterk in het ontwikkelen van maatwerk toegespitst op een bedrijfsproces.

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een nauwe betrokkenheid met de praktijk. Al onze software wordt in eigen beheer ontwikkeld. Met een professioneel team zijn we in staat om flexibel en klantgericht te werken. Daarnaast volgen we ontwikkelingen in de sector en passen we actief onze software aan waar dat nodig is.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img