Werkgevers
0

Bouwbedrijf Pijnenburg B.V.

Terug naar alle resultaten

Bouwbedrijf Pijnenburg B.V.

Oirschot, Broekstraat 4F

www.bouwbedrijfpijnenburg.nl

Bouwbedrijf Pijnenburg BV
Bouwbedrijf Pijnenburg BV is in 2008 opgericht door Paul Pijnenburg en Jan Beekmans. Begonnen met z’n tweeën en in de loop der jaren, ondanks de crisis, uitgegroeid naar een bedrijf met 8 medewerkers. Het bedrijf heette op dat moment nog bouwbedrijf Beekmans & Pijnenburg. In 2014 besloot Jan Beekmans om zijn aandacht meer te gaan richten op zijn andere bedrijf Glas en Lood De Kempen. Ondanks dat hun wegen inmiddels zijn gesplitst, werken Paul en Jan nog altijd regelmatig samen aan bouwprojecten.

Vanaf 2014 is Paul Pijnenburg de eigenaar van Bouwbedrijf Pijnenburg BV. Het bedrijf is gevestigd in Spoordonk (gemeente Oirschot). Het team bestaat nu uit 8 medewerkers. Pijnenburg is een hecht familiebedrijf, waarin ook Karin Pijnenburg, vrouw van Paul Pijnenburg, een grote rol speelt op het gebied van o.a. marketing, personeelszaken, en administratie. Bouwbedrijf Pijnenburg staat ook midden in de gemeenschap, zo sponseren o.a. we de sportclub in Spoordonk.

Visie
Er zijn vele ontwikkelingen gaande in de branche, waaronder duurzaamheid en digitalisering. Hierin wil Bouwbedrijf Pijnenburg vooroplopen en inspelen op kansen in de markt.

Missie
De missie is om het bedrijf verder uit te bouwen, zodat Bouwbedrijf Pijnenburg werken kunnen maken waar kleine aannemingen te klein voor zijn, en waar de grote jongens te duur voor zijn. De focus van Bouwbedrijf Pijnenburg ligt op nieuwbouwprojecten. Hiernaast zullen ook de dakapelllen en een onderhoudsservice worden uitgebouwd. De missie is om zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk te werken, om zo verder te kunnen groeien en voorop te lopen. Bouwbedrijf Pijnenburg hoeft niet de grootste te worden maar wel de beste!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img