Werkgevers
0

BO Motor Oil B.V.

Terug naar alle resultaten

BO Motor Oil B.V.

Reusel, Hofstede 8-10

www.bomotoroil.nl

Sinds de oprichting in 1987 is het familiebedrijf BO Motor Oil uitgegroeid tot een belangrijke producent en specialist op het gebied van olie-, smeer-, en reinigingsmiddelen in Europa. Als specialist in de 2-wielerbranche hebben we kennis opgebouwd, die we ook inzetten voor de industrie, de agri en de automotive. Motoren beter, zuiniger en milieuvriendelijker laten presteren is onze missie.

WE BELIEVE IT'S THE RIGHT CHOICE

Performance is a must. Iedereen die serieuze prestaties wil leveren met zijn motor, auto of (landbouw)machine heeft behoefte aan betrouwbaarheid qua prestaties. Of het nu gaat om hoe lang een motor moet presteren of het niveau waarop die prestatie geleverd moet worden, betrouwbaarheid in de vorm van kwaliteit betaalt zich uit; altijd! Daarom bieden wij specifieke kwaliteitsproducten die voldoen aan úw prestatievereisten.

Olie- en smeermiddelen

Van een motor met een hoog olieverbruik tot een jankende aandrijving/cardan, of een slecht schakelende versnellingsbak; wij leveren producten die gemaakt zijn om uw motorprobleem te verhelpen.

Reinigingsmiddelen

Van storingen met uw add blue systeem (het brandende lampje) tot het verwijderen van groene aanslag op uw terras; wij leveren producten die storingen (en verstoppingen) voorkomen en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die uw producten wél goed schoon krijgen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img