Werkgevers
0

BMV

Veldhoven, Heiberg 10

https://www.bmv.nl/

Bouwers Met Visie
BMV is al jarenlang actief voor projecten van uiteenlopende aard en omvang. De historie van BMV gaat reeds terug naar de oprichting van Aannemingsmaatschappij Chr. van Kasteren BV begin jaren ‘70. Sinds de naamswijziging medio jaren negentig, is het bedrijf verder doorgegroeid tot een succesvolle, allround bouwonderneming, actief binnen het gehele vakgebied van bouw, ontwikkeling en onderhoud.

Organisatie
De verschillende disciplines binnen BMV worden gestuurd vanuit een strak opgezette organisatie van ruim 160 gemotiveerde medewerkers. Door middel van korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten zijn doelmatigheid en flexibiliteit verzekerd. Het gehele bedrijfsproces staat al geruime tijd geborgd in een kwaliteitssysteem welke minimaal voldoet aan zowel de ISO normering als de VCA** certificering.
Werken met BMV is kiezen voor een gecertificeerde organisatie waarbinnen kwaliteit, effectiviteit, duurzaamheid en flexibiliteit middels een ‘niets is onmogelijk’ mentaliteit de uitgangspunten zijn. Wij organiseren, coördineren en realiseren, om zodoende elk gewenste huisvesting aan een meer dan tevreden opdrachtgever c.q. gebruiker over te kunnen dragen.

Het team van BMV
BMV is een gerenommeerde bouwonderneming, gevestigd in Veldhoven. Onze vakmensen werken gedreven en enthousiast aan vele aansprekende projecten in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie, beheer en onderhoud voornamelijk in de regio Eindhoven. Betrokkenheid, flexibiliteit en vakmanschap zorgen voor langdurige relaties met opdrachtgevers.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img