Werkgevers
0

BLM accountants & adviseurs

Terug naar alle resultaten

BLM accountants & adviseurs

VELDHOVEN, Bastion 50

www.blmbastion.nl

In 1989 startte Becx & Lieuw Belastingadviseurs op een zolderkamer in Knegsel met als doel om ondernemers te helpen ondernemen. Met de juiste expertise en oprechte interesse in de klant weten steeds meer bedrijven het kantoor te vinden. Na een aantal jaar volgt de derde partner en wordt de naam aangepast naar Becx, Lieuw, Van der Meijs.

In 1997 verhuist het team naar een gloednieuw pand aan de Bastion 50 in Veldhoven op een steenworp afstand van Eindhoven en de Kempendorpen. De organisatie blijft groeien en staat sinds 2012 bekend onder de naam BLM Accountants & Adviseurs.

Tegenwoordig is BLM een middelgrote speler in zuidoost-Brabant die zich voornamelijk richt op het midden- en klein bedrijf met professionele begeleiding, advies en hoogwaardige zakelijke dienstverlening. De slogan is niet voor niets van berekenen naar betekenen. Samen bedenken, samen ontwikkelen en samen bouwen met klanten aan een succesvolle toekomst.

BLM is aangesloten bij de Register Belastingadviseurs, NBA en SRA. Bovendien beschikken wij over een Wta-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img