Werkgevers
0

BKL B.V.

NUENEN, Collse Heide 1

www.bkl.nl

BKL is een technisch dienstverlener in mechanica en mechatronica. We ontwikkelen hoogwaardige oplossingen, ook cleanroomtoepassingen, zodat klanten slimmer, efficiënter en vooral veiliger kunnen werken: hijs- en hefwerktuigen, industriële modules en machines. Dagelijks werkt een team van veertig experts aan inherent veilige oplossingen. BKL is een dynamisch en modern bedrijf met als speerpunten engineering, inspecties, services en productie.

BKL is een technisch dienstverlener in mechanica en mechatronica

We ontwikkelen hoogwaardige oplossingen waarmee klanten slimmer, efficiënter en vooral veiliger kunnen werken: hijs- en hefwerktuigen, industriële modules en machines. Onze diensten omvatten engineering, inspectie, services en productie. Wij leveren diensten voor deelprocessen en totaaloplossingen.

Uw veiligheid, ons DNA

De gebruikers van uw hijs- en hefgereedschap, modules en machines zijn uw medewerkers, uw menselijk kapitaal. Veiligheid is van het allerhoogste belang. Daarom ontwikkelen we gebruiksvriendelijke machines die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee je veilig kunt werken. Een veilige werkomgeving bevordert de werklust en betrokkenheid van de werknemers; bovendien is er minder kans op ongevallen en dat komt de bedrijfscontinuïteit ten goede.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img