Werkgevers
0

Beauty Center Cosmé

Terug naar alle resultaten

Beauty Center Cosmé

Hapert, Nieuwstraat 49

www.cosme.nl

**Brabantse gastvrijheid & beleving dat bieden we onze gasten **
Iedere gast verwelkom wij, bij Cosmé, in ons huis met als doel dat zij zich meteen welkom voelen. Om je vrij te voelen, is je comfortabel voelen noodzakelijk. Geen opsmuk geen bling bling maar een fijne omgeving waar je echt kan onthaasten. Aangezien vrijwel al onze gasten geheel of gedeeltelijk uit de kleding gaan is persoonlijke benadering én echte zorg, belangrijk om het juiste gevoel over te kunnen dragen. Daarom kennen wij ook iedere gast bij de voornaam en creëren wij een veilige knusse plek zodat onze gasten weer thuis kunnen komen bij zichzelf.

*Dit omschrijven wij ook in onze wervingstekst: *
Beauty Center Cosmé is de plaats waar je elke dag van de week welkom bent om te mogen ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Je op en top vrouw mag voelen, mentaal en lichamelijk fit te worden of te zijn. Of dit is om na een gezichtsbehandeling lekker met een vriendin te lunchen, een meditatie of massage te ondergaan, het is bij Cosmé allemaal mogelijk. Cosmé is je landingsplaats, veilige haven als de wereld om je heen te snel gaat en jij liever even stil staat.

Waarin onderscheiden wij ons ten opzichte van collega’s ?
Wij bieden betaalbare beautyarrangementen zonder sauna. Er zijn geen sauna faciliteiten bij ons in huis aanwezig. Wij werken niet met apparatuur, alleen handen werk. Aandacht en ontspanning daar draait het 7 dagen in de week bij ons om.
Dit bieden we vanaf 16 april Jl. al 25 jaar aan op de Nieuwstraat in Hapert.

Een all-in concept drinken, behandelingen en vaak ook lunch.

Sinds geruime tijd bieden we ook moeder/dochter (vanaf 5 jaar) arrangementen aan. Hier ligt het tempo hoger en doen we meer optische behandelingen. Samen eruit, samen prinsesjes voelen. In vrijwel geen enkel beauty center in Nederland of België zijn jonge kinderen welkom.

Onze daggasten komen al 25 jaar van heide en ver voor een dagje relaxen, denk aan Amsterdam, Brussel, Almelo, Maastricht en zelfs uit Leeuwarden en Groningen. Zij komen af op onze unieke formules, dag arrangementen zonder sauna of moeder dochter (kind) in combinatie met onze persoonlijke aandacht voor de gast als mens. Dit alles in de sfeer van onze Brabantse gemoedelijkheid.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img