Werkgevers
0

ABS Autoherstel Theo Lauwers

Terug naar alle resultaten

ABS Autoherstel Theo Lauwers

Vanaf de oprichting in 1978 is Autoschade Theo Lauwers uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiende onderneming met een team van fulltime medewerkers. Het huidige pand is sinds de verhuizing in 1983 alweer vier keer verbouwd en uitgebreid tot een vloeroppervlak van 1500 vierkante meter. Sinds april 2022 is het bedrijf overgenomen door ABS Van Houtert uit Gemert. Het familiebedrijf ABS Van Houtert is al ruim 50 jaar actief en een begrip in de regio. Cas van Houtert (directeur ABS Van Houtert) is trots op de overname van de locatie in Bladel:
“Dit is een mooie kans om onze service en kennis uit te breiden in de regio en wij kijken ernaar uit om samen met de collega’s van Theo Lauwers aan de slag te gaan. We hebben allebei klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan dus op dat vlak kunnen we nog verder groeien en van elkaar leren.”

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Communicatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast houden wij u mobiel, door passend vervangend vervoer aan te bieden. Wij zorgen er bovendien voor dat u in een mum van tijd weer rondrijdt in uw eigen auto.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img