Werkgevers
0

Appel B.V.

's-hertogenbosch, Postbus 2250

www.werkenbijappel.nl

Appèl, is een Brabants (en vooral bourgondisch) familiebedrijf. Met 1.800 collega’s zetten wij iedere dag de beste foodbeleving neer in onze bedrijfsrestaurants en schoolkantines.

Wij verzorgen de horeca op bijna 700 locaties en op onze eigen creatieve wijze creëren zorgen wij met onze gepassioneerde medewerkers voor heerlijke lunches op het werk en op school.

Appèl is vooruitstrevend op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid. Beide zijn op voedingsgebied goed te combineren. Appèl houdt zich vast aan de basis: verantwoord, duurzaam en vooral lekker eten aanbieden. We willen onze gasten op een subtiele manier bewust maken van verantwoord en duurzaam eten.

Werken bij Appèl betekend werken met veel vrijheid voor creativiteit en eigen inbreng. Je krijgt gave foodconcepten aangereikt vanuit het servicekantoor, er is een medewerkers-app waar inspiratie en nieuws gedeeld wordt met collega's uit het hele land, en je krijgt eindeloos veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via onze eigen Academy.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img