Maak kennis met Cynthia: hondenliefhebber, engel en doucheputjeshater

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

2 minuten lezen

Al sinds september een gerespecteerd lid van ons salesteam. En niet zomaar, want ze heeft het zwaar te verduren tussen die mannen. Wat een praat… Om Cynthia wat beter te leren kennen trok Nick een paar vragen uit de grabbelton. En dat leverde weer een mooi interview op: 

Wat is je lievelingsdier en waarom?

Daar hoeft zelfs Nick niet over na te denken. Een hond natuurlijk! “Wij hebben altijd een hond gehad, een Duitse herder om precies te zijn!” zegt Cynthia. “Nu heb ik er zelf ook een: Sky.” Een kortharige Duitse herder! “Sky is the limit!”

Wat is je favoriete snack?

“Ik moet je denk ik een geheimpje vertellen. Mij kun je echt niet wakker maken voor friet ofzo. Ik vind dat eigenlijk helemaal niet lekker.” Zegt Cynthia. Nick is geschokt “Is er echt geen één snack die je lekker vindt?!” vraagt hij. “Nou oké, een viandel speciaal dan, maar verder kom ik niet zoveel in de friettent. Een kaaskroketje kan ook nog wel, maar verder. Nee, bedankt.”

Wat is het raarste gesprek dat je ooit gevoerd hebt?

Cynthia: “Poeh, daar moet ik toch echt even over nadenken.” “Misschien hier op het werk?” vraagt Nick (dat zou mij persoonlijk niet verbazen). En ja hoor, daar komt ie dan: “Van de week hadden ze het weer over ‘vallen op het doucheputje’, maar die zullen we maar niet uitleggen…” Dat vinden wij een beetje flauw van Cynthia. Maar mocht je het toch willen weten, verwijzen we je gerust door naar een van onze salesmannen.

Tip: Voordat je meteen de telefoon pakt, is het verstandig om je mentaal even voor te bereiden op het antwoord.

Nooit meer een telefoon of nooit meer naar buiten?

Cynthia heeft haar antwoord meteen klaar: “Het lijkt me verschrikkelijk om niet meer naar buiten te kunnen.” Al wordt werken zonder telefoon wel een beetje lastig als Commercieel binnendienst medewerker...

Als je een miljoen had wat zou je dan doen?

Wat een engeltje die Cynthia: “Ik zou sowieso een deel aan mijn dierbaren geven.” Dus ouders van Cynthia: bij deze heb je het alvast zwart-op-wit (you’re welcome). Als ze dan ook nog een beetje aan haarzelf mag denken: “Ik zou acuut starten met het bouwen van een huis en die helemaal inrichten zoals ik het wil. En een leuk autootje kan er ook nog wel bij.”

Als je één woord nooit meer mag zeggen, welk woord zou je dan kiezen?

“Doucheputje” grapt Nick. Helaas staat dit woord al in haar hersenen gebrand. Het uit haar eigen vocabulaire schrappen heeft dus niet zoveel nut. Maar wat het antwoord dan wel moet zijn? “Jeminee, wat een lastige vraag” roept Cynthia (zelf vind ik ‘jeminee’ best een goede optie). Maar nee hoor, uiteindelijk krijgt Nick de schuld voor het stellen van te moeilijke vragen en besluiten ze daarmee het interview af te ronden. Saai hoor!

Dat was hem alweer

Zo leer je ons team nog eens écht kennen! Heb je nu nog een prangende vraag voor Cynthia? Of wil je gewoon even babbelen? Bel haar gerust: 0497 21 00 26

Bekijk ons hele team


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Content Marketeer