Even voorstellen: Stan de cameraman!

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Daar zijn we weer! Werken in de Kempen groeit. Zo mochten we in juni 2022 Stan verwelkomen bij ons cluppie. Daar zijn we natuurlijk superblij mee en daarom stellen we hem ook graag aan jullie voor. Hij is een van de gezichten die bij onze klanten over de vloer komt voor het maken van foto’s, video’s en onze 3-fasen campagnes.

Wat is je favoriete speciaal biertje?

Het zal geen geheim zijn, maar de biertjes gaan er hier bij Werken in de Kempen wel lekker in op de vrijdagmiddag. Zo ook bij Stan: “Ik ben niet zo’n speciaal bier fan, maar tegen een Hoegaarden wit zeg ik niet zo snel nee.”

Als je je hele leven nog maar één gerecht zou mogen eten, wat zou je dan kiezen?

Sneller dan de wind had Stan hier een antwoord op: “sushi”. Daar mag je hem wel voor wakker maken ’s nachts. Maar ook na een voetbalwedstrijd maak je hem het meest blij met een bak koude rijst en rauwe vis. Yum!

Wat is het gênantste wat je ooit hebt meegemaakt?

Ook Stan is tijdens de pauze een fanatiek pingponger en dat heeft niet altijd in zijn voordeel uitgepakt. Even geleden stond ‘ie namelijk met een scheur in zijn broek. Zoals hij zelf zegt: “En niet zo’n beetje. Het gat zat er gewoon van de rits tot aan de knieën.” De rest laten we graag aan je verbeelding over ;).

Wat is jouw geheime talent?

Dit talent is zó geheim, dat zelfs Stan dit niet eens weet. Zo, en door!

Als je een papegaai had, wat zou je ‘m dan leren?

De meesten zouden nadenken over een grappige uitspraak, maar daar denkt Stan net wat anders over. “Ik zou ‘m naar de koelkast laten vliegen.” En Roy vult aan: “dan kan ‘ie gelijk die koude Hoegaarden halen”. Het niveau van dit gesprek wordt pijnlijk duidelijk op dit moment.

Voetbal

Ik kon er niet omheen om ook nog een alinea te wijden aan Stan zijn voetbalkunsten. Dat vonden de mannen in dit interview toch wel een interessant onderwerp. Daarom een spoedcursus: ‘wat doet Stan in zijn vrije tijd’. Het antwoord is: voetbal, bij EFC, als keeper, met drie van zijn vrienden. Als dat geen spoedcursus is, dan weet ik het ook niet meer.

Dat is Stan, onze cameraman

Zo hebben we er weer een kanjer bij op onze marketingafdeling. En daar zijn we heel blij mee! Het uitzetten van campagnes, maar vooral ook het maken van te gekke video’s is echt z’n pakkie-an. Een tip: wil je hem bedanken voor zo’n mooie campagne of te gekke video? Gewoon een flesje Hoegaarden en een bak sushi. Klaar is Kees!


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager